Recomandari Travel

Festivalului Serbările Scrumbiei: Evenimentul Cultural al Anului 2024 în Delta Dunării

Bucură-te de o Experiență Culturală Unică în Comuna Maliuc

Așteaptă-te la o ediție de neuitat a Festivalului Serbările Scrumbiei, ce va avea loc în pitorescul Maliuc din Delta Dunării pe 18-19 mai 2024. Evenimentul este organizat de FLAG Delta Dunării, subliniind angajamentul nostru de a promova bogăția culturală a acestei regiuni captivante.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Festivalul Serbările Scrumbiei: Un Eveniment Cultural de Marcă

Ediția a III-a a Festivalului Serbările Scrumbiei va fi punctată de spectacole fascinante ale unor formații locale de excepție. În timpul festivalului, vei avea ocazia să te bucuri de:

Muzică și Dansuri Autentice: Artiștii precum Diana Amelian, Alexandra Listrat și Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” vor încânta publicul cu interpretări autentice de muzică și dansuri tradiționale.

Tradiții Pescărești și Gastronomie Locală: Atmosfera deschisă, sub cerul liber, aduce în prim-plan meșteșugurile locale și bucatele tradiționale din zonă.

Diversitate Culturală: Ansamblurile „Matrioșca” din Mila 23 și „Dobrogeanca” din Sulina vor completa atmosfera cu dansuri și cântece specifice, oferind o incursiune autentică în tradițiile Deltei Dunării.

Angajament Comunitar și Tradiții Locale

Festivalul Serbările Scrumbiei este un tribut adus comunității locale și moștenirii ei culturale. Prin spectacolele autentice și expozițiile locale, evenimentul aduce în prim-plan tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii.

Descoperă Maliuc și Satele Înconjurătoare

Comuna Maliuc, situată în inima Deltei Dunării, este punctul de plecare ideal pentru explorarea frumuseții naturale și a tradițiilor autentice. Înconjurată de sate precum Gorgova, Vulturu și Partizani, Maliuc oferă o atmosferă autentică și oportunități de a descoperi stilul de viață tradițional din Deltă.

Întrebări Frecvente Despre Festivalul Serbările Scrumbiei

Unde? – Comuna Maliuc, Delta Dunării.

Când? – 18-19 mai 2024.

Taxă de Intrare? – Gratuit.

Pot participa cu familia mea? – Da, festivalul este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru a te bucura pe deplin de eveniment, îți recomandăm să rezervi cazarea în avans, având în vedere popularitatea zonei. Asigură-te că ai la tine un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării și a comunei Maliuc. Pentru actualizări și detalii suplimentare, te invităm să urmărești pagina noastră de Facebook dedicată evenimentului.

Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei, Ediția a III-a!

Stiri similare:

S-ar putea să-ți placă și...